Gemakkelijk en bijna onbeperkt

Complete oplossing inclusief Nederlandse begeleiding

functies

Bestanden syncen en delen

Deel je bestanden met collega’s mede-projectleden en opdrachtgevers. Geef daarbij precies die rechten die nodig zijn om iedereen veilig en eenvoudig zijn rol te kunnen vervullen.

Verschillende apparaten

Werk op verschillende apparaten zonder documenten te hoeven versturen. Maak documenten aan op je desktop computer op kantoor en werk op je laptop verder aan diezelfde documenten. 

File drop

Geef de mogelijkheid aan klanten of deelnemers aan projecten om documenten te ‘droppen’ zonder deze te versturen via e-mail. rechtstreeks in de veilige omgeving zonder te hoeven inloggen of een account te hoeven aan maken.

Onbeperkt aantal gebruikers

Bij DropBox, OneDrive en andere oplossing betaal je per gebruiker een bedrag per maand, bij ShareLoch niet. Werk met zoveel mensen samen als je wilt. Laat je niet beperken door gelimiteerde toegang of beperkte functionaliteit.

Notificatie van wijzigingen in mappen

Het is mogelijk om gebruikers te laten genieten van allerlei functionaliteiten. Als beheerder wil je echter wel het overzicht behouden. Eén van de functies om dat te bereiken is een notificatie op het moment dat iemand (met de juiste rechten) de structuur van mappen aanpast.

Two Factor authentication

Hoe gevoeliger de informatie, des te verder je wilt gaan in de beveiliging. Het gebruik van Two Factor Authentication kan een goede beveiligingsmaatregel zijn. Indien gewenst kan dit worden ingezet naast de andere beveiligingsvormen van Shareloch.

Versiebeheer en fall back

Door de uitgebreide vastlegging van activiteiten en door het enorm handige versie beheer, heeft Shareloch ook een fall back mogelijkheid. Ben je niet blij met de laatste wijzigingen in een bestand? Ga dan terug naar de laatste versie waarover je wel tevreden bent.

Rechtenstructuur

Met Shareloch hou je overzicht in wie toegang heeft tot welke bestanden en welke rechten die gebruiker heeft. Door de rechtenstructuur kunnen gebruikers bij de bestanden van de projecten, activiteiten of onderdelen waaraan zij werken. Daarbij kunnen de rechten per onderdeel, per gebruiker verschillen (lezen, aanpassen, verwijderen). 

Activiteiten registratie

Natuurlijk wilt u precies kunnen nagaan welke gebruikers er gewerkt hebben aan bestanden en een  beeld hebben van de bestanden voor en na die bewerking.  Daarom is er een complete registratie van de activiteiten en de versies van de bestanden.

Opmerkingen bij bestanden

Soms is het handig om gebruiker niets aan de bestanden te laten veranderen, maar ze alleen leesrechten te geven. Je geeft ze dan de gelegenheid om opmerkingen te plaatsen bij een bepaalde versie van een document of bestand, dat is ook handig als toelichting bij een bestand.

SUCCESGARANTIE

“Wij beloven alleen iets als wij zeker weten dat we het waar kunnen maken. Daarom kunnen wij ook garanderen dat al onze projecten succesvol zullen zijn.

De schaalbaarheid en flexibiliteit van Shareloch zijn de tweede garantie van continu succes.”

Bert Heskes

Managing Partner, Conan Doyle

“Shareloch is ontstaan uit de situatie dat de standaard oplossing voor het delen van bestanden niet voldeed. In projecten die onze mensen verzorgden lag de lat gewoon hoger.

Sinds de AVG / GDPR is er geen stoppen meer aan. Shareloch bewees zijn toegevoegde waarde en is dat blijven doen.”

Jan WIllem de Lange

Mede oprichter, Conan Doyle

Satisfied

Dienstverlening en consultancy

Naast een migratieservice, is het ook mogelijk om onze consultants op het gebied van dataveiligheid in te zetten.

Conan Doyle heeft experts op het gebied van informatieveiligheid, recht, privacy, NEN normering, IT auditing en cybersecurity

Bezoek Ons

Naaldwijkseweg 65
2291 PA  Wateringen

Bel ons

085 – 0606496

E-mail ons

SirArthur@conandoyle.eu